TARİHÇEMİZ

ÇAYIRHAN ANAOKULU TARİHÇESİ

Okulumuz, Çayırhan mahallesinde, arsası Çayırhan Belediyesi tarafından bağışlanmış, Ankara İl Özel İdaresi tarafından 2011 yılında inşa edilmiştir. Okulumuz Eğitim-Öğretime 17/09/2012 tarihinde başlamıştır.

İki katlı okul binamız 551/15 ada/parselde, toplam inşaat alanı 1218 m², arsa alanı 1242,85 m² olarak kurulmuş olup, şehir merkezine de ulaşımı kolaydır.

Okul bahçemizin çevresi duvar ve parmaklıkla çevrili, temiz ve güvenlidir. İçinde oyun parkı, güvenlik kulübesi, yeşil alanı vardır.

Okulumuzda iç ve dış kısımlarında toplam 25 tane güvenlik kamerası (gece- gündüz özellikli- renkli) bulunmaktadır. Okulumuzda hırsız alarm sistemi, ses sistemi, su deposu, yargın merdiveni(bina içinde) bulunmaktadır.

Anaokulumuzda 6 derslik, 1 çok amaçlı salon (içinde yemekhane),1 mutfak, 4 adet öğrenci wc ,1 adet engelli wc, 2 adet personel wc, 1 müdür odası, 1 oyun odası, 1 jimnastik salonu,zemin katta 1 malzeme deposu, 1 mutfak deposu, 1 arşiv odası, kazan dairesi(içinde kömürlük), personel wc, sığınak, güvenlik sistemleri, havalandırma sistemi, enerji sistemleri bölümleri vardır.

Etkinlik odalarımız çocukların rahat edebilecekleri büyüklükte, onlara aynı anda bireysel ve grup etkinlikleri yapabilecekleri ve çeşitli köşelerde oynama imkanı sağlar.

Okulumuzun kadrolu öğretmen sayısı 6’dır. Okulumuzda 6 şubede 6 okul öncesi öğretmeni, 1 sürekli işçi bulunmaktadır.

Okulumuzda tam gün eğitim verilmektedir.

Adres : Çayırhan Mahallesi Çocuklara Sevgi Sokak. No: 9

Nallıhan/ ANKARA

Okul Tel : 0312  (796 05 53)