Çayırhan Anaokulu
Çayırhan Mahallesi Çocuklara Sevgi Sokak No9 Çayırhan/Nallıhan/ANKARA
(312) 796-0553

VİZYON

“Biz” bilinciyle sürekli kendini geliştirerek mutlu bireyler yetiştiren, eğitimde tercih edilen, Ankara’da referans gösterilen ÖRNEK BİR KURUM olmak.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda,Okul öncesi dönemdeki çocuklara çağdaş seviyede, sevgi ve güven ortamıyla eğitim olanakları sunmak, okul öncesi eğitim alanında ailelerin katılımını sağlayarak, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türkçeyi güzel konuşan, sosyal becerileri ve ahlaki değerleri gelişmiş, mutlu, geleceğe umutlu bakabilen bireyler yetiştirmek ve bir üst eğitim kurumuna en iyi şekilde hazırlamak.

BAŞARILAR

Okulumuz 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında İlçemizde Düzenlenen Yılın Kaliteli Kurumu Değerlendirmesinde 2.Ödülüne Layık Görülerek Kalite Belgesi almıştır. Ayrıca okulumuz Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği denetimler sonunda temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan "BEYAZ BAYRAK" almaya Kasım 2014 de hak kazanmış ve geçerlilik süresi 2 yıl olan bu sertifika Ekim 2017 de yenilenmiştir. Okulumuz 28.12.2018 tarihinde "Beslenme Dostu Okul Sertifikası"nı almaya hak kazanmıştır
Öğretim Şekli :TAM GÜN

TAM GÜN

Sabahçı Grup:09:00-14:00

Kalorifer-Doğalgaz

Ankara´ya 126 km, Nallıhan´a 35 km uzaklıktadır.

Çayırhan Mahallesi Çocuklara Sevgi Sokak No:9 Nallıhan/ANKARA